Yderligere kompetence inden for skimmelsvamp, isolering og forsatsvinduer

Efter mig og min søde mand er rykket i det lidt slidte, gamle bungalow, så opnåede jeg en enorm mængde spritny viden om forsatsvinduer til risiko for skimmelsvamp og isolering. Lidt vildt. Kæresten og jeg har gjort vores for at udrydde det skimmelsvamp, som min kæreste stødte på i soveværelset på 1. sal og udover dette skiftet til forsatsvinduer samt efterisoleret. Dave og jeg er født og opvokset i lejlighed med en der kommer og fikser alt, så det tænker jeg jeg og ham har klaret rigtig fint.

Du kan slippe af med træk og kondens , så fremt du skifter til forsatsvinduer. Villaen døjede med en del fugt og kondens for noget tid siden da jeg og min kæreste købte det, og jeg og ham fattede hurtigt, at det skulle ordnes. Derefter researchede manden lidt og kom frem til, at forsatsvinduer er optimalt.

Forsatsvinduer kan ses som glas i rammer uden sprosser. Manden og mig påsatte vores forsatsvinduer lige på de nuværende vindueskarme. Det var heldigvis hurtigt overstået. Du kan endvidere. Men manden og jeg har sørme en kø af ting og sager, der skal opbruges moneter på, og det vindue var dobbelt så bekosteligt som forsatsvinduer.