Splinternyt, frækt lingeri

Jeg skulle købe sexlegetøj, nyt lingeri {http://www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html} plus kondomer {http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html} til mig og min kæreste, og pga. det var jeg i en sexshop {http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html} for nylig. Jeg kunne godt tænke mig at give ham en overraskelse ved brug af frækt lingeri plus sexlegetøj, grundet at vi har været kærester i to år. Jeg anskaffede ydermere kondomer, det var dog mest for min egen skyld. Den sexshop, som jeg var i, havde et kæmpe udvalg af sexlegetøj & alt muligt andet. De besad talrigt varierende lingeri, og på grund af det var det svært for mig at vælge, specielt fordi jeg skulle finde noget, som kæresten ville kunne lide, men også mig selv. Sexshoppen besad derudover en god del varierende kondomer, for eksempel kondomer, som havde smag. Efter min mening var det en fortrinlig sexshop, fordi de havde så enormt et udvalg, og på grund af at det var en butik med ordentlige forhold.

Jeg glæder mig rigtig meget til at overraske min fyr senere med mit nye, sexede lingeri såvel som det sexlegetøj, som jeg købte. Jeg glæder mig også til at prøve mine nye kondomer, på grund af at jeg anskaffede nogle kondomer, der havde riller, og jeg vil gerne have, det føles godt.

Vil du også gerne overraske kæresten, så kan jeg helt bestemt foreslå den sexshop, som jeg var i. Faktisk kunne jeg sagtens finde på at købe et sexet kostume derinde en eller anden dag.