På under tolv måneder er We Vibe blevet enormt eftertragtet.

Jeg har viden om adskillige ægtefolk, der kæmper for at holde deres parforhold i live. Vi har alt for travlt med diverse pligter til, at der er tid til nærhed og intimitet i dagligdagen. Og som en konsekvens af det ovenstående er der kolossalt mange parforhold, der ej overlever. Jeg har den forestilling, at den simpleste løsning på denne problematik er kærtegn og knus. At man prioriterer at sætte tid af til at være ægtepar. Jeg vil derfor iværksætte en forretning, som skal forhandle produkter som for eksempel we vibe, en penispumpe samt tenga. Mit højeste ønske er, at varer som eksempelvis we vibe, en penispumpe og tenga kan hjælpe adskillige par til at genfinde lysten til hinanden, og dermed forebygge, at de ender deres forhold. For jeg føler virkelig, at det er så fantastisk trist, at skilsmisseraten er så høj i Danmark. Jeg er romantiker med stort R & tror på Den eneste ene. & jeg tror på, at det er de små detaljer i hverdagen, som skaber en kæmpe forskel.

I overdrevent mange år har jeg været optaget i et kærlighedsfyldt ægteskab. Så jeg begriber udmærket følelsen af, at forelskelsen forsvinder & hverdagens virkeligheder tager over. Men jeg anerkender også, at man i fællesskab aktivt kan arbejde for at få kys og kram tilbage. Det kan man for eks. gøre ved brug af sexlegetøj som for eks. we vibe, en penispumpe samt tenga. We vibe, en penispumpe og tenga er udelukkende enkelte eks. på sexlegetøj, der findes ovenud mange forskellige slags sex legetøj! Det vigtigste er, at man som par investerer i lige nøjagtig dét, man føler passer bedst til en. Mit højeste ønske er at udsmykke min forretning sådan, at besøget alene er en oplevelse… Min idé er, at man kan komme på besøg sammen i butikken, & nyde en eftermiddag sammen som par. Oplevelsen skal således hjælpe til at bringe kæreste par tættere på hinanden. Jeg håber & et hundrede procent sikker på, at en umiddelbart banal ting, såsom at inddrage we vibe, en penispumpe eller tenga ind i sengen, kan gøre en kæmpe forskel for tosomheden.