Min tatovør København assisterede mig med at bestemme, hvor på kroppen mine tatoveringer kan sidde

Specielt af den årsag at jeg nu har hele kroppen dækket, er jeg overhovedet ikke i stand til at nægte, at jeg i lang tid har kunne lide tatoveringer. Jeg husker godt da jeg fik min første tattoo, for det føltes som værende et kæmpe øjeblik, samt jeg fik brugt vildt lang tid på at finde motiv. Det synes for det meste besværligt med den 1. tattoo, når man bevæger sig fra en utatoveret, uberørt hud til at tilhøre gruppen af folk som har tatoveringer. Særligt på arbejdsmarkedet, hvor man bør se professionel ud, ser mennesker normalt lidt underligt på tatoveringer. At få lavet min første tattoo på lænden, hvor mennesker næppe får øje på den imens jeg arbejder, bestemte jeg pga. dette.

At vælge, hvad for en tatovør København, jeg ville benytte, brugte jeg meget tid på. Først burde tatovørens stilart passe med mit motiv, & samtidig burde det simpelthen blive en anerkendt tatovør København, der er uddannet angående renlighed plus bruger anerkendte farver. Jeg skulle bare overleve nogle timers ubehagelighed, og så var den færdig, efter jeg endelig udvalgte den ultimative tatovør København samt fundet ud af, hvorledes min tattoo skulle designes. Det varede heller ej længe, inden jeg overvejede flere tatoveringer, fordi jeg blev rent ud sagt så begejstret for min tattoo. Resultatet bliver hele tiden en fantastisk tattoo, som jeg føler mig begejstret over at have, for nu bruger jeg hver gang denne tatovør København til alle mine tatoveringer.