Mig og min fyr vil have mere erotik i vores forhold

Min kæreste og jeg har været inde i en forretning med sexlegetøj sammen og købt nogle forskellige ting, bl.a. en helt ny dildo, som kan hjælpe os med at få gang i vores sexliv igen, eftersom at vi godt kunne tænke os erotik tilbage i parforholdet. Sex har vi ej ret tit, og idet vi endelig har sex, føles det en anelse kedeligt, så nu prøver vi at bruge sexlegetøj, så vi kan få sexlysten igen. Det sexlegetøj, som jeg og min fyr var ejere af før, var ikke andet end en dildo, som ikke en gang virkede mere. Min kæreste har været rigtig stresset på jobbet, så sexlivet er ikke det samme mere, på trods af han elsker erotik. Faktisk har han, så længe jeg har kendt ham, elsket forspillet, og han kan godt lide at se på mig, mens jeg masturberer ved brug af en dildo, når vi skal til at have sex sammen.

Vi var inde i butikken, som solgte erotik plus sexlegetøj her for nylig, og der erhvervede vi masser af varierende ting. Ting til ham plus ting til mig, som bl.a. en dildo, samt ting, som vi begge to kommer til at nyde, spenderede vi penge på. Det var rimelig frækt at kigge på sexlegetøj med min kæreste, så vi fik faktisk lyst til med det samme at tage hjem for at have sex…