Ligegyldigt om I elsker hastighed eller stille og rolige sejlture, er 1 påhængsmotor et storartet køb

Lige så snart vejret endnu engang starter med at føles hedt, og sommermånederne bekendtgører deres ankomst, bliver det for talrige personer ensbetydende m. roture. Hvad enten det er speed & hjertebanken i en lynhurtig højhastighedsbåd, som trækker, eller om det tværtimod er en stille og rolig fisketur i 1 beskeden robåd, er det enormt hyggeligt at opleve den danske sommer fra vandet.

Netop af den grund tyr mange danskere til 1 påhængsmotor – og det er en excellent investering! Ved hjælp af en påhængsmotor undgår man jo at skulle gennemføre det besværlige slæb selv. Du kan derimod bare læne dig tilbage & nyde det dejlige solskinsvejr, mens din motor driver båden frem…

Hvilken påhængsmotor, du har brug for, afgøres af, på hvilken facon du anvender optimistjollen. Foretrækker du høj speed? I så fald bør du erhverve dig en stor & kraftfuld påhængsmotor, der formår at sende dig af sted igennem bølgerne m. en speed. Er du derimod i højere grad interesseret i en fredsommelig fisketur? Så er det en lidt mindre påhængsmotor, du har behov for.

1 er under alle omstændigheder indiskutabelt, & det er, at både volumiøse og mindre sejlbåde har godt af 1 påhængsmotor – og dét har du helt bestemt også. M. sådan én bliver turen jo meget mindre anstrengende, og dét kan ene og alene være et gode! Egentlig er det en suveræn idé allerede på denne tid af året at starte med at lede efter en påhængsmotor. Til sommer bliver der jo stor efterspørgsel, og det ville søreme være ærgerligt at være for sent ude.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>