Jeg går hos speedbådskørekort Århus – jeg tager duelighedsbevis/duelighed til båd

Jeg og Per er begyndt lære sejllads til duelighedsbevis {http://www.dksp.dk/duelighedsbevis}. Gad vide hvorfor det er kaldet duelighed , http://www.dksp.dk/duelighed, . Duelighed er en form for speedbådskørekort Århus {http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort-aarhus}, der tillader at jeg og ham med vores duelighedsbevis kan få en motorbåd og sejle i sommeren.

I nogle måneder har min mand og undertegnede gået og debateret om at gå efter at få et såkaldt bevis på duelighed, fordi vi holder af sejllads og havvandet. Onkel Frede har for længst taget duelighedsbevis og flere gange været ude at sejle med ham hvor jeg har tænkt på ligesom ham at gennemgå duelighed. Både dét at sejle og tilværelsen i de danske havne, hvor sejlfolket kommer hinanden ved efter skumring med vin, god mad og hyggesnak mindes jeg med stor glæde. Så et duelighedsbevis med speedbådskørekort Århus skal der til.

Progressive mig anspurgte med det i mente den gode mand, hvor det er fornuftigt at få sit duelighedsbevis, og så anbefalede han speedbådskørekort Århus. Min onkels anbefalede sted er placeret nær min kærestes arbejde, så derfor er speedbådskørekort Århus upåklagelig. Dermed har kæresten og jeg perspektiv i at tage duelighedsbevis efter jeg og kæresten har været på studie/arbejde.

Er I glade for at sejle? Kan én imellem jer anbefale en god virksomhed der har speedbådskørekort Århus, har et par af jer taget duelighed prøve eller har nogle af jer haft duelighedsbevis i årevis?