I tvivl om fremtiden? – Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn er godt

Er Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus lige noget for dig

Måske ved du allerede, hvad du vil læse til. Det er muligt, at du håber på at blive politibetjent, sygeplejerske eller pædagog, eller måske går du lige efter et sprogvidenskabeligt studie på KU eller AAU.

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du gør rundt med, ved jeg, at Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn giver dig det optimale udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til lærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at skal starte på drømmestudiet.

Ved du ikke, hvad du forestiller dig at arbejde med om nogle år? Det vidste jeg heller ikk, da jeg blev færdig med skolen. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver adgang til et par år til at vælge retning. Der kommer du omkring en masse fag.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Opfyld dine drømme for fremtiden

Afslutter du folkeskolen til sommer, og kunne du tænke dig at studere på en HF i Odense med utallige valgmuliger at vælge i mellem? Gennemfører du din Hf midt på Fyn hos Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus, så har du mulighed for at gå efter HF’en til lige nøjagtig den retning, som du drømmer om! Det gjorde jeg.

Som supplement til en almindelig HF med valgfag på A, B og C, tilbyder de på Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus endvidere linjerne: pædagoglinjen, Sproglig HF, politilinjen plus Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyet til bedst at gøre dig klar til drømmestudiet.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense

Drømmer du om at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du matche en ordentlig omgang adgangskrav. Afslutter du 10. klasse til sommer, skal lærerne finde ud af, om du kan læse en HF-eksamen. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på Hf’en hos Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus. Det var jeg faktisk nødt til], men det [er ikke rigtigt så slemt, som det kan lyde.

Er det længere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så måler dine personlige og faglige kompetencer.

Det skal du læsere sandsynligvis komme igennem, så I kan komme igang på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus