Hyphesten Galaxy kan ej snuppe hverken hestepraksis el. hestedyrlæge Nordsjælland

Jeg har altid været styrtende fascineret af alle slags dyr, hvorfor jeg både har hest, hunde & en kat. Det er imidlertid ikke alt sammen liv og glade dage, for sommetider kommer der ydermere også bedrøvelige ting, som skal håndteres – eksempelvis sterilisation hund…

Ovenpå en gang sterilisation kat er min Putte ikke frisk, og af den grund bliver han belønnet med lækkert kattefoder. Jeg synes jo, at det er ekstremt trist, og af den årsag vil jeg gerne skænke mine dyr en bitte lækkerbisken, efter at de har haft en så forfærdeligt oplevelse.

Vallakken har ligeså tit helbredsmæssige problemer, om end den vel at mærke ikke udsættes for kastration kat. Den skal for eksempel tit på besøg hos hestedyrlæge Nordsjælland, og det er den helt sikkert ikke vild med…

Hestedyrlæge Nordsjælland er dog fantastisk rutineret, men af den grund er det nemlig stadig ikke morsomt. Ovenpå et smut hos dyrlægevagten Nordsjælland skal jeg derfor hver gang ud og erhverve mig lidt indbydende til dyrene. Det er jo her, min yndlingshestepraksis er lokaliseret, men det er også der, der laves sterilisation kat.

Sådan noget må man imidlertid tage med, såfremt man er dyreven, & det er ikke noget stort problem. Jeg elsker nemlig dyr, & i realiteten føler jeg også selv, at det er skønt, når jeg får chancen for at indkøbe en smule ekstraordinært appetitvækkende hundefoder til de tumlinger. Det henrykker mig i den grad at være klar over, at de får noget appetitvækkende, som de i den grad vil elske! Hvis det er en normal lørdag modtager de naturligvis også appetitlig mad, men det er nu noget ganske særligt, såfremt de får en speciel lækkerbisken!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>