Hvem kender en erfaren efterskole 8. Klasse…?

Vores lille bitte sønnike har haft det dårligt i folkeskolen..! Der har været en forfærdelig social kultur. & uheldigvis kæmpet mod mobning! Det har i den grad været svært! Jeg har været ulykkelig, og det har han så absolut ligeledes været… Vi har i formiddags endelig fundet ud af en løsning på vores dumme problem. Vi har taget den bestemmelse, at han skal på efterskole i 8 klasse…! Det er snart, så han ska’ ikke være deprimeret så længe endnu… Vi er alle virkelig glade for vores gode ide. Oprindeligt var det vores pusling, der opdagede efterskole 8. klasse! Og os som forældre støttede komplet op om hans forslag, dengang han kom med det til os, for snart tolv måneder siden… Jeg har udelukkende hørt gode ting om at rejse på efterskole i 8 klasse, så jeg er ej spor nervøs. Jeg er bare overbevist om, at det bliver en ovenud god oplevelse for ham…

Vi har ærligt talt dét dumme luksusproblem, at vi ikke kan beslutte, hvilken af Danmarks skoler, vi skal sende ham på. Der er koloenormt mange efterskoler, og jeg har forsøgt at danne mig et overblik, men jeg synes, at det er svært! Så jeg håber inderligt, at i derude vil hjælpe mig med at vælge en dejlig efterskole 8. klasse. Jeg har ladet mig fortælle, at det ikke er alle typer efterskoler, som er i stand til at offerere undervisning til en 8. Klasser, så husk på, at det jo altså ska’ være en efterskole 8. klasse! Grundlæggende beder vi til at kunne opstøve en efterskole 8. klasse, der offererer stafetløbsundervisning… Dét elsker han mere end noget andet, & det har hjulpet ham rigtig meget, når og hvis han har været grædefærdig… Af den grund er det et essentielt krav, at han kan blive ved med at forbedre sig…