Hurra jeg er barn i maven – funderer over at få flere tests hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn » http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart, – eventuelt gynækolog Niels Lund » http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/,

Undertegnede er svanger men forløbet har været ustadigt, derfor overvejer vi at tage til en gynækolog klinik Fyn til yderligere scanninger. Siden jeg og min mand undlod spiralen varede det lidt mere end to år hvor der ikke skete noget, og vores læge var derfor lige ved at visitere os til speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. På daværende tidspunkt søgte jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og læste bl.a. om gynækolog Niels Lund der er en praksisklinik tæt på, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev med bebs og det ryddede alle vores bekymringer om sædkvalitet og ægløsning. Men så begyndte jeg at få smerter og blødninger. Jeg fik en visitation af min læge til en speciallæge klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne gøre. 19 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Manden og jeg forsøgte ikke at blive slået omkuld, men der var en tid, præget af tristhed og smerte som følge af vores baby, som Gustav og jeg havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Nu fem måneder efter er vi så gravide igen. Vores læge synes, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra tjek med mig, så hun visiterer os hen til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har også taget et kig den gamle telefonbog og har igen fundet bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at gå hos en praksis som f.eks speciallæge Niels Lund og blive fulgt nøje og få tilbudt flere ultralydsscanninger, så jeg er tryg i forløbet, og specialister kan hjælpe, i det tilfælde at der kommer komplikationer også denne gang. vi er sikre på at den tilføjet tryghed i sig selv kan være positivt.