Højskoler – det var lige undertegnede at være på højskoleophold

Søger I efter højskoler? Jeg overvejede over længere tid omkring, hvorvidt højskoler kunne være noget moi ville bli’e pjattet med, men idag mens mit højskoleophold præcis er sluttet så kan jeg allerede nævne, at det er det hele værd. Højskoler forekommer med mange forskellige fagområder. Jeg havde blandt andet film, svømning, privatøkonomi og dans som fag, mens øvrige højskoler tilbyder højskoleophold der har fotografi, sport eller teater – præcis som efterskoler.

I mens efterskoler var moderne i slutningen af folkeskolen var jeg lidt for blufærdig og ville ik tage på efterskole. Men efter gymnasiet har et højskoleophold været så rart. Der er naturligvis undervisning men højskoler er overhovedet ik lige som gymna. Man hygger sig på et højskoleophold og ingen skal til eksamen til sidst. En klar fordel ved højskoler, for os som ikke elsker eksamen.

For dig der er i tvivl om, hvad du gerne vil er højskoler funktionelt. Eller for de af jer der gerne vil have et pause-år og hellere vil på højskoler end arbejde. Du kan nemt forene fritidsjob og højskoler. Selv drog jeg dog på højskoleophold uden at jobbe sideløbende.