Havelåger & hegnsstolper + fødselsdagsfest for mindstebarnet

Kender I det? Undertegnede render for tiden og overvejer barnets fødselsdagsfest vedrørende lagkafefyld & kakao, så vil min mand ikk kaste sine tanker på noget andet end havelåger [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager] og hegnsstolper [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper]. Arhmenaltså. Jeg og ham vil til at have ændre husets gamle rækværk, og det gør at vi skal ha’ friske hegnsstolper og at jeg og ham er nødt til at vælge imellem utallige blandede havelåger. Det er fair nok men ku’ det projekt ikk liiige være på standby til fødselsdagen, hvor vi får 27 børnehavebørn på besøg, er på plads? Alt det festivitas er temmelig hektisk at klare helt alene, synes jeg.

Efter at børnehaveungerne er fodret af med lege og banan/kiwi/jordbærlagkage, så skal vi os to sammen bestille havelåger og hegnsstolper. Ellers tror jeg ikke, at travle jeg slipper for kærestens plapren om havelåger med lås, haveplaner og hegnsstolper i træ versus aluminium. Decitions decitions

Personligt har jeg ik’ tænkt over min type i hegnsstolper og havelåger. Havelåger og hegnsstolper har før været noget, som stod der, på de steder jeg har levet som barn. Men i dag har vi selv murermestervilla og må tage bestik af sådan noget. Min mand har fundet lidt snilde sælgere online og kan ikke afgøre valget af om vi skal vælge hegnsstolper af træ eller aluminium. Personligt er jeg vidst mest til træstolperne, meen hegnsstolper i aluminium er vidst mere holdbare? Det er måske bedst?

Vi har diskuteret hvorvidt vi skal skaffe os en høj havelågen, og der har min kæreste opdaget forskellige solide og flotte havelåger, som samtidig har lås. Det ka’ jeg godt lide, for manden og mig har hus et sted, hvor det nok ikk vil bli’e bemærket, såfremt der kommer indbrudstyve.