Flere timer jeg kan bruge på idræt med efterskole håndbold

I september startede jeg på en håndboldefterskole der ligger i Midtjylland. Og opholdet bare trumfer alle håb. Inden jeg startede var jeg lidt bekymret for, hvorvidt jeg kunne trives med bo på håndboldefterskole. Jeg troppede op og var lidt beklemt. Men vi alle har det absolut ens. Min gang-veninde Igdis træner også efterskole håndbold, så hun og jeg kan tage af sted sammen. Det var tryggere i starten. Nu har jeg specielt blevet på knus med dem, som ligesom jeg selv træner på håndboldefterskole linjen. Efterskolen har over firs unge i alt, så regn ikke med at man problemfrit kan holde styr på navnene på de hoveder, som du ikke lige har undervisning eller træner med.

Hverdagen på håndbold efterskolen

Her på håndbold efterskole - www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold – skal alle op før syv fordi vi skal gå/løbe Surt! Hyggejeg kan bedst lide at indtage yoghurt med min dundyne mens jeg tager mig god tid. Derefter er der til gengæld god morgenmad. Efter morgenmaden går vi til alm. matematik og dansk-undervisning. Henaf eftermiddagen er jeg af sted til efterskole håndbold. Samtlige unge på håndbold efterskole + de andre sports linier er til mad kl 18. Derefter skal samtlige elever befinde os i værelset i en time. Det er sgu meget lækkert at være tvunget til en stilletime, hvor samtlige elever laver lektier og slapper af. Karina og jeg aner ikke, hvornår de ellers skulle blive klaret. Resten af dagen deltager vi i dansk eller engelsk eller af sted til efterskole håndbold og om aftenen hænder der ofte ting jeg ikke gider misse. Mine venner fremviser deres fotos, vi holder fødselsdag for én fra samme gang, vi konkurrerer i Settlers, slapper af til romantiske film, danser lancier og så har nogle iværksat en tegn og gæt-leg. Nu hvor at jeg et begyndt på håndbold efterskole befinder jeg mig kun på værelset når vi har stilletime eller når der er Det elektriske Barometer.