En bestemt slags penisring er overhovedet ej til at købe i en normal butik.

Dette indlæg berører implicit sex og erotik! Jeg føler ik selv, at det følgende berører noget farligt, men mange vil evt. føle det modsatte. Sagen er den, at jeg længe har overvejet at åbne en virksomhed med ting, som kan pifte sexlivet op. Min gesjæft skal tilbyde kunder dildoer , www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html, , glidecreme , www.amoro.dk/shop/glidecreme-943c1.html, samt en helt bestemt slags penisring , www.amoro.dk/shop/penisringe-872c1.html, . Jeg har selv klarlagt sexlegetøjsbranchen, & det ser meget ud til, at der er et smuthul, som jeg kan udnytte. Der er slet ikke tvivl om, at der eksisterer helt overdrevent mange små og store butikker, der har det samme sortiment, som jeg vil have: dildoer, glidecreme og en ny slags penisring. Men virkeligheden er, at fantastisk mange af de her butikker ligger placeret i de gennemsnitligt større landsbyer. Bor man ik i de større landsbyer er der derfor kun dén mulighed tilbage at købe sine varer i en af de mange internetfirmaer, der sælger sex-ting som for eksempel dildoer og glidecreme. Uden for de rigtig store landsbyer er markedet for dildoer og glidecreme af den grund ikke helt umuligt at trænge ind på. Og det er det hul, jeg tror, jeg kan udnytte. Jeg påtænker at lægge mine bikse i de mindre landsbyer, som ej i forvejen har den slags forhandlere…

Min allerstørste udfordring er, om jeg kan tiltrække kunder til en fysisk butik… For der er absolut ytret meget om, at handel på internettet blomstrer i vores kultur, & at kurven alene er opadgående. Men jeg tror fuldt og fast på, at såfremt jeg kan skabe nogle rare shops, hvor der er eventyrligt at være, kan jeg tiltrække & bibeholde kunder. Jeg har en forestilling om, at for eksempel par skal komme og besøge min butik, hvor de sammen kigger på dildoer og glidecreme. Deres visit skal således være en oplevelse. En oplevelse man får together som kæreste par. Besøget skal på den måde bidrage til at sætte ”spice” på tilværelsen! For det er der helt sikkert mange kæreste par, der savner!