Elsker I læsere også 80’er kostumer + 80’er tøj?

Jeg elsker elsker elsker bare 80’er kostumer + 80’er tøj. Jeg elsker det så meget, at undertegnede reelt fremtryller en stor part af undertegnedes 80’er tøj i forskellige kostumebutikker blandt deres 80’er udklædning plus 80’er kostumer. De tilbyder jævnligt neonfarvet rapt tilbehør som f.eks strømpebukser, hotpants og benvarmere.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har selvfølgelig allerede holdt coctailparty med 80’er udklædning, 80’er kostumer eller 80’ tøj som tema. Undertegnede er absolut ik’ alene om min trang. Undertegnedes 16 mdr. ældre søster er præcis lige sådan – jeg tror egentligt det er nok egentligt fra Bjørk, at glade jeg er vild med 80’er tøj, idet tøsen i løbet af store dele af gymnasietiden havde 80’er udklædning plus 80’er kostumer på såvel til hverdag som til fester. Ofte i hundrede % 80’er udklædning og andre gange kun med anvendelse af enkelt tilbehør.

Undertegnede er vild med tøjet fra 80’erne med et væld af colours og rulleskøjter. Undertegnede er pjattet med, når mine veninder er kun i sort/hvid, at undertegnede så hopper i farvet 80’er tøj. Mange fortæler at mit skrud minder om 80’er udklædning – og tøjet er jævnligt også 80’er kostumer, jeg selv tager på, idet udklædninger er besparende og en god anden mulighed end at købe i butikker med genbrug, som almindeligvis ikke tilbyder rigtigt 80’er tøj. Det er rigtig bekvemt at bestille undertegnedes 80’er kostumer i en online butik så jeg derefter kan få outfittet leveret inden for få hverdage. Og i det tilfælde at lysten til at rykke ved begejstringen for 80’er tøj skulle komme så har kostumeforretningerne nemlig kluns og tilbehør med referencer fra flere tidsperioder. Samt utallige strålende kjoler, som mine venner hylder. Nogle af tøserne har dog også på egen hånd en smule 80’er udklædning som fx cool solbriller plus knækarmbånd, så jeg smitter af med min stil.