Den tid på efterskole outdoor udviklede mig helt vildt

Jeg anser mig ganske enkelt som forpligtet til at meddele nedenstående til alle jer. For en uge siden fik jeg en invitation til en fest med min gamle klasse fra den efterskole boksning - http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning/ – , hvori jeg opholdt mig i en sæson efter 10. årgang. Jeg er temmelig spændt på at erfare, hvorledes alle mine venner har udviklet sig, og hvor henne de har fået arbejde, for det er egentlig mere end utallige sæsoner siden, jeg befandt mig på efterskolen. Jeg håber, at det kommer til at være en ret sjov fest, hvori vi får chancen for at snakke om alle de spændende minder, vi husker fra året på efterskole boksning.

Opholdet på personlig udvikling efterskole - http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag/ – blev dét, som jeg havde haft lyst til at gøre det meste af niende klasse, for jeg fik fortalt så mange historier omkring, hvor dejlig det ville være. Jeg havde fundet ud af, at jeg ikke var klar til gymnasiet, for jeg var overhovedet ikke klar over, hvad for nogle skolefag, jeg helst ville studere. På samme tid ønskede jeg at forsøge et par en smule anderledes skolefag, der ikke tilbydes på videregående uddannelser, blandt andet outdoor. Den personlig udvikling efterskole jeg skulle være på, tilbød utallige spændende emner, som jeg glædede mig utrolig meget til at komme i gang med.

Af den årsag at jeg følte at boksning virkede mega fedt, og fordi jeg dertil helst ville komme af med lidt deller samt være lidt mere muskuløs, afprøvede jeg til at begynde med efterskole boksning. Efterskole outdoor - http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor/ – , hvori man prøver at overleve i naturen anvendende naturen, ville jeg på samme tid have. Jeg har faktisk benyttet disse egenskaber en del i dag, fordi mine sønner samt mig selv elsker at campe i idylliske skove langt væk fra civilisationen.

Jeg glæder mig at gense Anna, som jeg delte kammer med i vores tid på skolen. Vi har utroligt nok ikke mødt hinanden i årene efter opholdet. Ganske mærkeligt at tænke på, når nu vi var helt tætte gennem opholdet på skolen. Det bliver ligeledes sjovt at få dokumenteret, om kæresterne Johanne & Bent stadigvæk er kærester, samt hvorvidt Rune stadig er klassens sjove fyr.

Tja, I kan vist godt konkludere, at jeg ser frem til vores komsammen med de forgangne efterskolevenner..!