At recirkulere europaller, plastpaller og træemballage ude i haven virker totalt sejt

Det har længe været fedt at behandle træemballage , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, , plastpaller , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, eller europaller , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, til alle mulige møbler. Desuden overvejer jeg, hvorvidt jeg selv kan lave højbede eller perhaps et par stole i villahaven af træemballage, plastpaller eller europaller. Jeg har for ikke så længe siden erhvervet mig et ildfad i afskedsgave, og et eller andet skal gæsterne og mig jo sidde rart på, i mens mine veninder og jeg varmer snobrød og meditere ind i flammerne. Jeg vurderer desuden, det virker cool og billigt at udføre møblerne selv.

Er I derude ikk enige i, at nogle flotte siddepladser og urtebede, som du egenrådigt har designet ku’ være rigtig hyggeligt? Efter en smule research angående køkkenbede i europaller og træemballage er jeg kommet frem til, at flere råd foreslår plastpaller fremfor europaller. For køkkenhavens rødbede, gulerødder og kartofler. Men bruger man plastpaller i stedet skulle der ik være nogen sundheds fare.

Spiseborde eller afsætningsborde i europaller eller anden træemballage er måske ikke helt så godt. Der foretrækker jeg at benytte plastpaller i stedet, så en mad med syltetøj. Til møbler, som aldrig er i kontakt med urter og grønt kan du sagtens benytte europaller og træemballage som byggemateriale. Så vidt jeg har opfattet det kan du godt skabe siddemøbler med brug af europaller og træemballage lige meget om det er trykimprægneret.