Arbejde med gummilister, stropper, lister og gas cylinder

Brormand starter på en arbejdsplads, hvor de afsætter gummilister, gas cylinder, stroppe og lister. gisner, så ved undertegnede ikk en dut omkring stropper, gummilister, gas cylinder & lister. Eller … gummilister forbinder jeg med at sætte lister op i for eksempel bruseren. Imens stropper fx kan være placeret i mit overtøj, så den kan hænges op eller hænge i 3A som vi passagerer kan holde i.

Gas cylinder, lister, stropper og gummilister som fagområde er derfor nyt for søsteren her. Vi ævler jævnligt arbejdsrelateret, min bror & jeg, så undertegnede ser frem til, hvaffor nogle ting Tonny vil berette vedrørende gummilister, lister, stropper & gas cylinder.

Stropper af gummi har jeg hørt kan anvendes til trailere, presenninger og lastbiler. Gas cylinder kan både anvendes til køkkenlåger, kontorstole og drivhuse, beretter min storebror. Lillesøster her har ikk helt opfattet hvordan den slags gas cylinder kan anvendes udover at funke som måske en fjeder.